10 největších trendů v tetování 2024

Rok 2024 je o posouvání hranic, přijímání výzev a vdechování inovací do vašeho umění. Ať už se rozhodnete ponořit se do světa anime, ovládnout jemnosti mikrorealismu nebo experimentovat s texturami, klíčem je udržet si náskok. Zde je přehled nejžhavějších trendů tetování. Inspirujte se průkopníky v oboru, ale nezapomeňte do tetování vložit vložit kousek ze sebe. 

MICROREALISM

Tento styl klade důraz na extrémně detailní a realistické tetování v malém měřítku. Umělci jako Oscar Akermo je známý svou schopností vytvořit složitá a precizní díla, která vypadají jako zmenšené verze skutečných objektů.

     

Práce od @oscarakermo

 

BLACKWORK

Styl, který využívá plné černé čáry a stínování k vytvoření dramatických a poutavých vzorů. Tento styl často zahrnuje geometrické nebo kmenové prvky, které dodávají tetování výrazný a odvážný vzhled. Podívejte se na díla od prominentního tatéra Roxx, kterí se zaměřuje na blackwork a dotwork tetování.

     

Práce od @roxx_____, tetoval i Machine Gun Kelly (první obrázek)

 

ANIME

Tetování inspirované japonskou anime kulturou, která zahrnují postavy a motivy z populárních anime seriálů a filmů. Tento trend je populární mezi fanoušky anime, kteří chtějí svým tetováním vyjádřit svou vášeň pro tento žánr.

     

Práce od @bunnymachine

 

PATCHWORK

Styl, který vypadá jako koláž různých motivů na kůži. Tento trend umožňuje kombinovat různé návrhy bez jednotného tématu, což vytváří unikátní a osobitý vzhled.

     

SKLENĚNÉ A CHROMOVÁ TETOVÁNÍ

Styl inspirovaný reflexními povrchy skla a chromu. Tento trend, který získává popularitu díky umělcům z Jižní Koreje. Umělci jako Chan White @chan_white_, @kimo_ink razí cestu návrhy s futuristickým nádechem, které odrážejí elegantní textury skla a chromu.

     

Práce od @chan_white_ a @kimo_ink 

 

PORCELÁNOVÉ TETOVÁNÍ

Tento styl čerpá inspiraci z tradičního čínského porcelánu. Tetování mají jemné modré vzory a jemnou kresbu čar, což vytváří elegantní a sofistikovaný vzhled.

     

Práce od @ e.nal.tattoo

 

GLITTER TATTOO

Třpytivé tetování, známé také jako Glitter Tattoo, je fascinující trend, který se rychle šíří mezi tetovacími umělci i jejich klientelou. Tato stylizovaná forma umění přináší do světa tetování novou dimenzi záře a lesku.

     

Práce od @ amandagravestattoo

 

MAMBO'S DESTRUTTURATO TATTOO

Tento styl je charakteristický svým odvážným a nekonvenčním přístupem, kde se realistické prvky mísí s geometrickými tvary a výraznými barvami. Umělec Mambo je známý svou schopností dekonstruovat obrazy a přetvářet je do jedinečných a dynamických kompozic, které vyvolávají silné vizuální dojmy.

     

Práce od @ mambotattooer

 

PATCH TATTOO

Tento styl tetování skutečně připomíná vzhled nášivek nebo nálepek, které jsou jakoby "přilepené" na kůži. To dodává tetování jedinečný a hravý vzhled, který je často barevný a výrazný.

     

Práce od @ dudalozanotattoo

 

GEOMETRICKÉ TETOVÁNÍ

Jedním z nejžhavějších trendů v geometrickém tetování je použití zářivých a barevných vzorů, které mohou dodat tomuto nadčasovému stylu tetování svěží a moderní šmrnc.

     

Práce od @ gadzooxpdx

Tyto trendy reprezentují rozmanité a inovativní přístupy k tetování v roce 2024, které kombinují tradiční techniky s moderními vlivy a technologiemi.