Klíčové vybavení pro dokonalé tetování: Seznam nezbytností

Pro vytvoření dokonalého tetování je mít správné vybavení naprosto klíčové. Bez správných nástrojů a materiálů není možné dosáhnout profesionálních výsledků. Zde je seznam nezbytného vybavení, které by měl mít každý tatér k dispozici:

  • Čisté jednorázové rukavice: Bezpečnost je na prvním místě! Používání jednorázových rukavic chrání jak tatéra, tak i zákazníka před možnými infekcemi a kontaminací. V naší nabídce naleznete oblíbené značky, jako jsou SempercareUnigloves a Piranha, v různých barevných variantách, velikostech a materiálech jako latexové a nitrilové rukavice. Nabízíme také speciální biologicky odbouratelné nitrilové rukavice pro ty, kteří hledají ekologičtější alternativu.

rukavice

podložka

Default_cleaning_tattoo_table_with_desinfection_1

zelené mdylo

  • Vazelína / másla: Pomáhá zklidnit a hydratovat kůži během tetování, lze použít i na přilepení kalíšků na pracovní podložku. Másla jako Bustle Butter slouží jako "after care" teda péče o čerstvé tetování.  

maslo

  • Dřevěné špachtle: Používají se k aplikaci mastek, případně k vyhlazení a rovnoměrnému rozložení barev.
  • Strojek: Tetovací strojky jsou základním nástrojem pro každého tatéra. V naší nabídce naleznete nejen strojky, ale také náhradní díly od světově uznávaných značek jako Fk Irons, Cheyenne, Bishop.
  • Jednorázový obal na strojek (folie): Zabraňuje kontaminaci strojku a usnadňuje čištění mezi jednotlivými zákazníky.

s-l400

 

9812-1_ochranna-paska-na-grip-omotavka--varianta-ochranna-paska-na-grip-fialova-

 

  • Cartridge: Moderní alternativa k tradičním jehlám. Poskytují rychlou a efektivní aplikaci inkoustu. Máme širokou nabídku různých typů jako Round Liner, Magnum, Curved (Softedge) Magnum, Round Shader cartridge jako Kwadron, Elite, Bishop, Cheyenne či od FK Irons Vertix

61fi5xELefL

barvy

  • Kalíšky: Slouží k míchání a udržování inkoustu během tetování. 

Pamatujte, že správné používání a sterilizace veškerého vybavení je klíčové pro zajištění bezpečného a profesionálního tetování. Investice do kvalitního vybavení se vyplatí jak z hlediska výsledného uměleckého díla, tak z hlediska zdraví a bezpečnosti zákazníka.